Tulcea a fost gazda Concursului profesional cu tema „Detecţia pierderilor de apă”, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Tulcea a fost gazda Concursului profesional cu tema „Detecţia pierderilor de apă”

Luni, 3 Iulie 2017

0.0 5 0

 

Tulcea a fost gazda Concursului profesional cu tema „Detecţia pierderilor de apă”

Echipajele reprezentative pentru 23 de companii de apa din Romania s-au intrecut timp de trei zile (28-30 iunie 2017) la Tulcea in cadrul celei de-a zecea editii a Concursului profesional cu tema Detectia pierderilor de apa Vasile Ciomos. Com­petitia, ajunsa la cea de-a zecea editie, a primit la Tulcea numele fostului presedinte al Asociatiei Romane a Apei, Vasile Ciomos, principalul promotor al acestui concurs profesional si a fost organizata, cu sprijinul Operatorului Regional de Apa si Apa Uzata Aquaserv Tulcea, de catre Asociatia Romana a Apei.

„Noi sprijinim organizarea acestui concurs profesional cu tema detectia pierderilor de apa deoarece, conform traditiei, ultima companie castigatoare va fi gazda urmatorului concurs la care nu are dreptul sa participe. Altfel spus anul acesta suntem gazda pentru ca am castigat precedenta editie si nu avem nici voie sa participam", a declarat Ionel Caraman, directorul Aquaserv SA Tulcea.

Concursul a fost jurizat vreme de doua zile de o echipa de profesionisti in domeniu, echipa din care a facut parte si directorul tehnic al Aquaserv SA Tulcea, George Ilie. Presedintele juriului a fost Constantin...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!