„Trofeul Litoralului” la şah, câştigat de un tulcean, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

„Trofeul Litoralului” la şah, câştigat de un tulcean

Vineri, 30 Iunie 2017

0.0 5 0

 

„Trofeul Litoralului” la şah, câştigat de un tulcean

În urma cu doua zile, la Eforie Nord, a avut loc Festivitatea de premiere la Turneul international de sah „Trofeul Litoralului", sah clasic, categoria U 14 Juniori. Pe podium si castigator al Trofeului, Cosmin Nicodim Stepanencu, concurent sub culorile CSM Bucuresti.

Competitia a fost una de anvergura vazand numarul de participanti, peste 250 de sahisti din tara dar si din Rusia, Turcia, Bulgaria si Republica Moldova.

La categoria lui Cosmin, turneul s-a desfasurat pe doua sectiuni, open si juniori si este omologat de FR Şah si FIDE, turneu desfasurat in sistem elvetian, in 8 runde, cu timp de joc 90 de minute+30 de secunde/mutare.

Castigatorul Trofeului Litoralului a obtinut 7 puncte din 8 runde de joc, cu 6 victorii si 2 remize, remarcabil in evolutia lui fiind si victoria in fata vicecampionului national la categoria U 14, desi Cosmin are doar 12 ani.

În cadrul aceluiasi turneu, la sah blitz, Cosmin Stepanencu a terminat pe locul II in clasamentul general la categoria U 14, desi a pornit de pe pozitia a IX-a pe lista de start, iar la categoria lui, U 12, a obtinut medalia de aur.

Cosmin Stepanencu s-a format in sah la clubul...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!