Trimitere în judecată în dosarul polițistului agresat la Niculițel, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Trimitere în judecată în dosarul polițistului agresat la Niculițel

Luni, 22 Ianuarie 2018

0.0 5 0

 

Trimitere în judecată în dosarul polițistului agresat la Niculițel

Dosarul a ajuns pe rolul Judecatoriei Tulcea, avand obiectul „ultraj", iar in curand va avea loc prima infatisare in aceasta cauza. Dosarul isi va urma traseul din punct de vedere legal, urmand sa intre la camera preliminara si sa continue, apoi, pe fondul cauzei, la Judecatoria Tulcea.

Amintim faptul ca la inceputul lunii decembrie a anului trecut, pe internet au aparut imagini in care un politist din comuna tulceana Niculitel este agresat fizic de un barbat din localitate, in timp ce incerca sa  duca la sectie un sofer care refuzase sa se legitimeze.

Agresorul, filmat in timp ce a lovit cu palma agentul din localitate, a fost retinut imediat dupa comiterea faptei si a ajuns dupa gratii.

La data de 4 decembrie 2017, Judecatoria Tulcea a admis cererea procurorilor tulceni si a dispus arestarea preventiva a inculpatului Polt Daniel, pe o durata de 25 de zile, incepand cu data de 4 decembrie 2017 si pana la 28 decembrie 2017, inclusiv.

Pe data de 21 decembrie masura in cauza a fost verificata, iar judecatorii au dispus mentinerea masurii arestarii preventive a inculpatului...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!