TriChallenge Mamaia, peste 2.000 de pasionați de sport, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

TriChallenge Mamaia, peste 2.000 de pasionați de sport

Joi, 2 August 2018

0.0 5 0

 

TriChallenge Mamaia, peste 2.000 de pasionați de sport

Organizatorii TriChallenge, cea mai mare competitie de triatlon din Sud-Estul Europei, estimeaza ca peste 2.000 de pasionati de sport vor lua startul in cele trei zile de competitii, din cadrul celei de-a zecea editii a evenimentului.

“Putem spune, deja, ca pregatim o editie istorica. Am ajuns la zece editii in care am crescut de la zero un eveniment care, in momentul de fata, are cea mai mare anvergura din partea noastra de Europa. Atragem, la start, nu doar tot ce este mai bun in Romania, dar si reusim, an de an, sa generam o emulatie care ne aduce tot mai multi sportivi de calibru, din toate colturile lumii si propulsam Mamaia drept pe harta internationala a triatlonului”, a declarat Vlad Stoica, Fondator Smartatletic.

TriChallenge reprezinta trei zile de festival multisportiv, care include, de acum, si proba de Aquatlon, precum si proba H3RO, pe distanta standard de half-triathlon.

Mai mult, in premiera, in cadrul competitiei, se vor desfasura trei campionate nationale: Campionatul National pe distanta half-triathlon, Campionatul National de Sprint si Campionatul National...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!