„Trenurile Soarelui” spre Delta Dunării, nu şi spre Litoral!, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

„Trenurile Soarelui” spre Delta Dunării, nu şi spre Litoral!

Marti, 11 Septembrie 2018

0.0 5 0

 

„Trenurile Soarelui” spre Delta Dunării, nu şi spre Litoral!

Chiar daca vara s-a sfarsit si vacanta elevilor la fel, „Trenurile Soarelui" vor continua sa circule dar nu la fel de des spre Constanta ci doar spre Tulcea pentru turistii interesati de frumusetile Deltei Dunarii. Astfel, trenurile din programul „Trenurile Soarelui 2018" au circulat doar pana la data de 9 septembrie, iar dupa aceasta data capacitatea de transport va fi adaptata cerintelor de extrasezon. Astfel, legatura dintre Bucuresti si Constanta va fi asigurata zilnic de 16 trenuri, din care 12 InterRegio (cate 6 pe sens) si 4 Regio (cate 2 pe sens, cu plecare / sosire Bucuresti Obor).

Durata de calatorie pe ruta Bucuresti Nord - Constanta este de 2 ore pentru cele 4 trenuri InterRegio (cate 2 pe sens) care circula fara opriri intermediare si de circa 2 ore si 20 minute pentru celelalte trenuri InterRegio.

În schimb, pentru a facilita accesul turistilor la Delta Dunarii, zilnic, pana la data de 30 septembrie 2018, din programul „Trenurile Soarelui 2018" va circula tren direct InterRegio pe ruta Bucuresti Nord - Tulcea Oras si retur (IR 1689, cu plecare din Bucuresti Nord la 06:10 si IR 1688, cu plecare din...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!