Trei zile de Expoflora în Piaţa Civică, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Trei zile de Expoflora în Piaţa Civică

Vineri, 11 Mai 2018

0.0 5 0

 

Trei zile de Expoflora în Piaţa Civică

De azi si pana duminica, centrul municipiului Tulcea va fi, ca si la precedentele zece editii, gazda Expozitiei dendro-floricole cu vanzare „Expoflora", ajunsa la cea de-a XI-a editie. Potrivit organizatorilor, Biroul Sport, Cultura si Relatii Externe din cadrul Primariei Tulcea in cadrul acestui eveniment, ce va avea loc in Piata Civica a Municipiului, vom fi laolalta atat producatori de flori si articole cu specific floral, cat si mesteri populari din intreaga tara, intr-un Targ ce a devenit o traditie de-a lungul anilor si pe care tulcenii il asteapta cu multa nerabdare.

La acest eveniment sunt asteptati sa participe invitati din Alba, Cluj, Sibiu, Dambovita, Ploiesti, Targu Mures, Galati, Braila, Ialomita, Bucuresti, Constanta, Arad  si nu in ultimul rand din judetul si municipiul Tulcea.

Deschiderea oficiala va avea loc azi, 11 mai 2018, de la ora 11.00. De asemenea, sambata 12 mai si duminica 13 mai, orele 17.00, Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei" si U.A.T. Municipiul Tulcea organizeaza spectacole dedicate „Zilei Nationale a Portului Traditional din Romania".

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!