Trecerea Ro-Ro de la Isaccea – Orlovca, tot mai aproape de realizare, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Trecerea Ro-Ro de la Isaccea – Orlovca, tot mai aproape de realizare

Joi, 29 Martie 2018

0.0 5 0

 

Trecerea Ro-Ro de la Isaccea – Orlovca, tot mai aproape de realizare

Chiar daca despre Trecerea Ro-Ro de la Isaccea, Romania - Orlovca, Ucraina s-a tot vorbit, pana anul acesta, ca si despre Podul peste Dunare, fara sa se intample nimic concret, iata ca dupa semnarea in ianuarie a contractului pentru realizarea Podului, trecerea Ro-Ro e pe cale sa aiba, de la mijlocul lunii viitoare, HG-ul necesar pentru demararea lucrarilor.

Este vorba despre o Hotarare de Guvern, care mai are nevoie doar de un singur aviz de la un minister pentru a ajunge la Secretariatul general al Guvernului si de acolo pe ordinea de zi a sedintei de Guvern.

Iar cel mai probabil acest lucru, daca nu se va intampla inainte de Paste, se va intampla imediat dupa, respectiv la mijlocul lunii viitoare.

Pentru infiintarea punctului de trecere Ro-Ro de la Isaccea au fost luate avize pentru doua amplasamente, insa doar pentru unul dintre ele a fost eliberata autorizatia de constructie.

„Autorizatia de constructie pentru unul din cele doua amplasamente a fost emisa inca de anul trecut dupa ce s-au obtinut absolut toate avizele necesare, cu precizarea ca pentru celalalt amplasament...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!