Topul firmelor, de Ziua Dobrogei, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Topul firmelor, de Ziua Dobrogei

Miercuri, 11 Octombrie 2017

0.0 5 0

 

Topul firmelor, de Ziua Dobrogei

Cel mai important eveniment al mediului de afaceri tulcean, denumit Topul firmelor-2017, va avea loc de „Ziua Dobrogei", la Hotelul Delta, din municipiu. Programul a fost intocmit, invitatiile au fost lansate, se asteapta momentul. Cum spune si presedintele Camerei de Comert si Industrie, Doru Poponete, evenimentul din acest an vrea sa iasa din tipare, prin scoaterea la rampa a catorva firme de top in materie de vin si vinificatie dar si in produse de panificatie, cu prezentari si degustari in cadrul cinei festive.

Cuvantarile de salut din partea prefectului, a presedintelui Consiliului Judetean, a primarului, inmanarea diplomelor si felicitarea celor mai tari oameni de afaceri vor fi urmate de invitatie la cina festiva. Organizatorii au gandit si o prezentare si degustare de vinuri, cu „marfa" a patru viticultori tulceni de top. Fiecare cu somelierul lui, Alcovin Macin, Nalba SRL Baia si Via Viticola Sarica Niculitel vor imbia asistenta cu ce au aceste societati mai bun de baut.

Cei de la Niculitel anunta ca vor prezenta ceva nemaivazut pe la noi, la un astfel de eveniment: somelierul adus de Sarica va...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!