Toamnă gri: Tulcenii sunt codaşi la vânzările de imobile, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Toamnă gri: Tulcenii sunt codaşi la vânzările de imobile

Miercuri, 17 Octombrie 2018

0.0 5 0

 

Toamnă gri: Tulcenii sunt codaşi la vânzările de imobile

Potrivit unui comunicat al Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara, in luna septembrie 2018 au fost vandute, la nivelul intregii tari, doar 42.522 de imobile, cu peste 1.900 mai mult fata de luna august. Totusi, numarul caselor, terenurilor si apartamentelor care au facut obiectul contractelor de vanzare-cumparare, la nivel national, in luna septembrie a acestui an este cu 15.256 mai mic fata de perioada similara a anului trecut!

Cele mai multe vanzari de imobile au fost inregistrate, in luna septembrie 2018, in Ilfov - 6.196, Bucuresti - 5.698 si Cluj - 2.148. Ce este demn de subliniat este faptul ca judetele cu cele mai putine imobile vandute in aceeasi perioada sunt Gorj - 150 respectiv Olt - 152 si Tulcea - 152.

„Piata imobiliara din Tulcea sufera la capitolul dezvoltatori imobiliari si acest lucru se cunoaste de ani de zile. Sunt in momentul de fata doar doi dezvoltatori imobiliari la nivel de municipiu Tulcea, ceea ce e prea putin pentru un municipiu cu un destul de accentuat deficit imobiliar. Chiar daca statistica arata rau pentru Tulcea, toamna aceasta eu sper ca lucrurile sa se redreseze...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!