Tinerii romi au colindat conducerea Consiliului Județean Tulcea, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Tinerii romi au colindat conducerea Consiliului Județean Tulcea

Miercuri, 20 Decembrie 2017

0.0 5 0

 

Tinerii romi au colindat conducerea Consiliului Județean Tulcea

Coordonati de Gabi Stoica, inspector pentru romi, tineri din cadrul comunitatii de romi au ajuns, ieri dupa amiaza, la sediul Consiliului Judetean Tulcea, acolo unde au colindat, conform traditiei, in limba romani.

„Este o traditie a noastra sa mergem cu colindul in aceasta perioada a anului, sa promovam limba romani si sa incantam publicul spectator cu un mic spectacol de cantece specifice acestei perioade", spune Gabriel Stoica.

Din partea CJ Tulcea, de colinde s-au bucurat, alaturi de alti angajati, vicepresedintii Dumitru Mergeani si George Luchici.

„Ma bucur sa vad tineri entuziasmati, care pun in valoare traditiile comunitatii. Cred ca este extrem de important sa folositi in continuare limba romani, pentru a nu pierde aceasta valoare importanta a minoritatii de romi din judetul nostru", le-a spus Dumitru Mergeani celor care au colindat pe holul Consiliului Judetean Tulcea.

Tot ieri, conducerea CJ Tulcea a primit colindatori din mai multe gradinite si scoli generale din municipiul Tulcea, dar si din partea centrului „Lotus" (cercetasi...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!