Timbrul cu egreta lui Valeriu Leonov, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Timbrul cu egreta lui Valeriu Leonov

Miercuri, 23 August 2017

0.0 5 0

 

Timbrul cu egreta lui Valeriu Leonov

Anuntam de curand ca doua dintre fotografiile tulceanului Valeriu „Leo" Leonov au fost selectate de Romfilatelia pentru un timbru - cu valoare nominala de 2.50 lei - care infatiseaza un peisaj de natura din Delta Dunarii. Numele generic al emisiunii de marci postale este „Bun venit in Romania!", emisiunea fiind formata din sase valori nominale, reunite si in bloc de sase timbre nedantelate.

Prima colaborare a lui Valeriu „Leo" Leonov cu Romfilatelia s-a inregistrat atunci cand a participat cu cinci fotografii pentru „Colita municipiului Tulcea", prima colita din istoria orasului nostru. În octombrie 2014, Romfilatelia a consacrat orasului nostru emisiunea de marci postale „Orase dunarene, Tulcea", ilustrand patru obiective turistice incluse in patrimoniul cultural al locului: Monumentul Indepen­dentei (timbru cu valoare nominala de 3 lei), Colegiul Dobrogean „Spiru Haret" (3,30 lei), Geamia Azizie (4,30 lei) si Catedrala Episcopala „Sf. Nicolae" (14,50 lei).

Profesionalismul fotografului este de verificat si in „Albumul municipiului Tulcea" (realizat cu Primaria Tulcea), „Harta judetului Tulcea"...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!