Termen pentru proiectarea Portului Tulcea: 15 decembrie 2017, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Termen pentru proiectarea Portului Tulcea: 15 decembrie 2017

Miercuri, 30 August 2017

0.0 5 0

 

Termen pentru proiectarea Portului Tulcea: 15 decembrie 2017

Pentru ca Tulcea merita o alta carte de vizita, una dintre cele mai importante investitii ce se vor realiza in judetul nostru – a doua ca importanta dupa Podul peste Dunare – si-ar putea deschide santierul de lucrari peste un an de zile. Este vorba despre reabilitarea si modernizarea Portului Tulcea, un obiectiv de patrimoniu preluat anul acesta prin lege de la Administratia Porturilor Dunarii Maritime (APDM) Galati si pentru care sunt prealocati intre 30 si 40 de milioane de euro.

Dupa euforia promulgarii legii de preluare a Portului Tulcea, zilele trecute a avut loc o intalnire preliminara cu proiectantul acestei investitii in care, dincolo de aspectele tehnice, prea tehnice, s-a fixat un termen pentru realizarea studiului de fezabilitate.

„A fost o intanire de lucru cu aparatul tehnic al Consiliului Judetean si cu proiectantul, in care am incercat sa creionam cam cum va arata Portul Tulcea pe viitor dar mai important decat detaliile tehnice ar fi ca am stabilit, in acord cu proiectantul, timpii pentru realizarea studiului de fezabilitate, care ar fi primul pas inaintea depunerii cererii de...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!