Termen de 90 de zile pentru înmatricularea maşinii de către noul proprietar, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Termen de 90 de zile pentru înmatricularea maşinii de către noul proprietar

Marti, 13 Martie 2018

0.0 5 0

 

Termen de 90 de zile pentru înmatricularea maşinii de către noul proprietar

Potrivit unor modificari legislative adoptate inca de anul trecut, respectiv OG 14/2017 de modificare a OUG 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, s-a introdus in Codul Rutier o noua notiune, aceea de „suspendare a inmatricularii".

Modificarea legislativa aparuta inca din septembrie 2017 transpune in legislatia nationala unele prevederi din Directiva 2014/46/UE a Parlamentului European si a Consiliului din 3 aprilie 2014 de modificare a Directivei 1999/37/CE a Consiliului privind documentele de inmatriculare pentru vehicule. Aceste modificari legislative ce vor intra in vigoare in a doua parte a lunii mai a acestui an (20 mai 2018) au fost prezentate ieri in cadrul unei conferinte de presa, sustinuta la sala de videoconferinte a Prefecturii de catre Lucian Furdui, prefectul judetului si Tiberiu Nan, seful Serviciului public comunitar regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor Tulcea.

Asa cum a anuntat inca de la inceputul conferintei de presa prefectul judetului Tulcea, Lucian Furdui, „inmatricularea vehiculelor va putea fi suspendata cu interzicerea temporara a...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!