Teoretic, conflictul de la APIA s-a stins, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Teoretic, conflictul de la APIA s-a stins

Vineri, 8 Decembrie 2017

0.0 5 0

 

Teoretic, conflictul de la APIA s-a stins

Ceea ce au cerut functionarii APIA din teritoriu, la protestele spontane din fata sediilor si la pichetarea Ministerului Agriculturii, li s-a dat: aceeasi grila de salarizare, care se aplica functionarilor din APIA Central, sa se aplice si la Centrele judetene si locale ale APIA. Acelasi salariu, pentru acelasi nivel de pregatire, pentru aceeasi vechime in munca, conform cu gradul de raspundere. Vestea a fost comunicata tuturor Centrelor judetene, iar grila se va aplica de la 1 ianuarie 2018.

În alta ordine de idei, Guvernul a aprobat in sedinta din 6 decembrie a.c. un proiect de Ordonanta de Urgenta pentru modificarea si completarea Legii-cadru 153/2017 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice, iar parte din modificarile aduse vizeaza personalul din sistemul sanitar, precum si cadrele didactice.

În cadrul comunicatului de presa Executivul a inclus si o referire la salarizarea persoanelor care gestioneaza fonduri europene, aici putand fi inclusi si functionarii APIA. Documentul adoptat de Guvern are in vedere si stimularea personalului care gestioneaza fonduri comunitare, prin...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!