Tablete efervescente pentru agricultura ecologică din Delta Dunării, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Tablete efervescente pentru agricultura ecologică din Delta Dunării

Miercuri, 5 Septembrie 2018

0.0 5 0

 

Tablete efervescente pentru agricultura ecologică din Delta Dunării

Un producator roman de inputuri ecologice va testa tableta efervescenta, un produs unic si revolutionar, pe terenurile agricole certificate ecologic din Rezervatia Biosferei Delta Dunarii.

Cel mai important producator roman de inputuri pentru agricultura ecologica, Norofert Organics, a anuntat lansarea pe piata a unei game complete de fertilizanti, insecticide, fungicide, ingrasamant si tratamente pentru culturi sub forma de tablete efervescente, care revolutioneaza felul in care erau tratate pana acum culturile agricole ecologice.

Pentru realizarea tabletei efervescente, producatorul roman a colaborat cu cercetatori din Marea Britanie, Croatia, Ungaria si Lituania iar noul produs utilizeaza tehnologia BioChain: adica se dizolva complet in maximum 60 de secunde, fara depuneri sau reziduuri si nu prezinta risc de fermentare la caldura.

„Ne aflam in avangarda cercetarii romanesti in domeniu. Oferim an de an produse noi, care acopera toate necesitatile unei culturi – de la fertilizare foliara sau solida pana la combaterea daunatorilor si limitarea absorbtiei de metale grele in...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!