Taberele şcolare de la Babadag şi Murighiol, fără niciun fel de deficienţe sanitare!, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Taberele şcolare de la Babadag şi Murighiol, fără niciun fel de deficienţe sanitare!

Marti, 1 August 2017

0.0 5 0

 

Taberele şcolare de la Babadag şi Murighiol, fără niciun fel de deficienţe sanitare!

În conformitate cu Planul National de actiuni tematice de control pentru anul 2017, precum si atributiile structurilor de control in sanatate publica cu privire la verificarea respectarii legislatiei in vigoare in unitatile de recreere a copiilor si tinerilor, respectiv al taberelor scolare, inspectorii din cadrul Compartimentului de Control din cadrul Directiei de Sanatate Publica au efectuat controale in patru tabere scolare de pe raza judetului nostru iar in doua dintre ele nu au descoperit niciun fel de deficiente.

Raportul acestor controale a fost prezentat ieri in cadrul Colegiului Prefectural de catre economist Mihaela Nicolau, director executiv al Directiei de Sanatate Publica Tulcea iar cele doua tabere fara probleme sunt Centrul de agrement Babadag, unitate ce apartine Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Tulcea si Tabara de copii si tineri „Sf. Sava de la Buzau" din Maliuc - ce apartine fundatiei „Sf. Sava de la Buzau" din Buzau.

În schimb, la Centrul de agrement Sulina - unitate ce apartine Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Tulcea si la Casa de vacanta pentru copii si tineri „Sunlight" din Dunavatul de Jos...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!