Tabără Internaţională de Pictură la Mahmudia, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Tabără Internaţională de Pictură la Mahmudia

Luni, 24 Iulie 2017

0.0 5 0

 

Tabără Internaţională de Pictură la Mahmudia

În perioada 22 - 30 iulie, Caminul Cultural din Mahmudia, in parteneriat cu Asociatia Culturala Centrul Cultural – Delta Dunarii din Mahmudia si cu sustinerea Filialei Tulcea a Uniunii Artistilor Plastici din Romania, implementeaza si deruleaza proiectul numit „Tabara Internationala de Pictura Mahmudia".

„Proiectul a luat fiinta din dorinta de a reuni artisti plastici romani si straini, intr-un spatiu inedit, pentru a impartasi din experienta profesionala a fiecaruia si a o darui mai departe copiilor. Se doreste implicarea copiilor din localitate cu inclinatii catre acest domeniu, pentru a avea ocazia de a se exprima prin arta, de a se valoriza, ceea ce va avea drept consecinta cresterea increderii in propria persoana", spune coordonatorul proiectului, Domnita Matfei, referent cultura.

Copiilor talentati li se ofera astfel prilejul sa se exprime prin arta si sa se valorizeze, iar patrimoniul cultural al comunei se va imbogati cu o expozitie permanenta de arta plastica.

Vor participa, pe de o parte, 11 artisti plastici romani, ucraineni si moldoveni, si 10 copii (din Mahmudia) cu inclinatii artistice, pe de alta parte....

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!