Tabăra creștină „În căutarea  unui prieten”, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Tabăra creștină „În căutarea  unui prieten”

Marti, 3 Iulie 2018

0.0 5 0

 

Tabăra creștină „În căutarea  unui prieten”

Între 2 si 12 iulie, la Tulcea se desfasoara, patronata de Episcopia Tulcii si Inspectoratul Şcolar Judetean, tabara crestina „În cautarea unui prieten" (editia a II-a). Cazarea si masa vor fi asigurate in cadrul caminului Seminarului Teologic „Sf. Ioan Casian" din Tulcea, iar activitatile sportive se vor derula pe terenul de sport al Colegiului Dobrogean „Spiru Haret".

Programul celor zece zile de tabara va cuprinde: inviorarea de dimineata, rugaciunea, ateliere de creatie, literare, de bune maniere, de prim ajutor, filme, cateheze, vizite la muzee si manastiri.„Sustinerea financiara a taberei a fost realizata din sume alocate de catre Centrul Eparhial, Protopopiatele Tulcea, Babadag si Niculitel si parohii, precum si de agenti economici din municipiu.

În deschiderea evenimentului, Preasfintia Sa, Visarion, episcopul Tulcii, a savarsit rugaciunea de binecuvantare, a adresat un cuvant arhieresc prin care a felicitat organizatorii si le-a urat copiilor petrecerea timpului cu folos atat spre cunoasterea celor din jur, cat si spre descoperirea prin ei a lui Hristos", ne-a informat pr....

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!