Sute de viroze înregistrate la Tulcea. DSP a început vaccinarea, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Sute de viroze înregistrate la Tulcea. DSP a început vaccinarea

Vineri, 10 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Sute de viroze înregistrate la Tulcea. DSP a început vaccinarea

În prima saptamana a acestei luni, la nivelul Directiei de Sanatate Publica Tulcea s-au inregistrat un numar de 706 cazuri de infectii acute respiratorii, spun reprezentanti ai DSP.

De asemenea, in urma centralizarii datelor furnizate de cabinetele medicilor de familie, respectiv de centrele de permanenta si unitatile sanitare din judet, in perioada 30 octombrie - 5 noiembrie au fost declarate 123 cazuri de pneumonii. Vestea buna, insa, este aceea ca inca nu a aparut nicio suspiciune de gripa la nivelul judetului Tulcea.

Amintim faptul ca Directia de Sanatate Publica Judeteana Tulcea a primit prin Ordin al Ministerului Sanatatii un numar de 194 doze de vaccin antigripal destinate exclusiv vaccinarii personalului din unitatile sanitare cu paturi din sectii de mare risc, Anestezie Terapie Intensiva, Neonatologie si a personalului medico-sanitar al Ambulantei Tulcea.

„Din 194 de doze de vaccin antigripal s-au efectuat 24 doze de vaccin antigripal in Spitalul Judetean de Urgenta Tulcea", se arata intr-un comunicat de presa emis de Directia de Sanatate

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!