Sute de tulceni cu viroze. Județul Tulcea a fost ferit de gripă, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Sute de tulceni cu viroze. Județul Tulcea a fost ferit de gripă

Vineri, 9 Februarie 2018

0.0 5 0

 

Sute de tulceni cu viroze. Județul Tulcea a fost ferit de gripă

Conform datelor transmise de Directia Judeteana de Sanatate Publica, in saptamana de supraveghere 29 ianuarie 2018 – 4 februarie 2018, la nivelul judetului Tulcea s-au inregistrat un numar de 674 cazuri de infectii acute respiratorii, 104 cazuri de pneumonii. Vestea buna pentru judetul nostru este aceea ca, pana la momentul de fata, nu s-a inregistrat niciun caz de gripa.

„Metoda cea mai eficienta si recomandata pentru prevenirea aparitiei gripei este vaccinarea antigripala, iar in acest sens  Directia de Sanatate Publica Judeteana Tulcea recomanda si incurajeaza in continuare vaccinarea antigripala a populatiei", se arata intr-un comunicat de presa transmis.

În acest sezon rece, Directia de Sanatate Publica Judeteana Tulcea a primit de la Ministerul Sanatatii un numar de 11.675 de doze vaccin antigripal pentru imunizarea populatiei cuprinsa in grupele de risc. Pana la aceasta data, au fost distribuite in teritoriu 6.965 de doze de vaccin antigripal si au fost vaccinate, in saptamana de supraveghere, un numar de 478 de persoane.

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!