Sute de tulceni au participat la Caravana SMURD la Tulcea şi Isaccea!, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Sute de tulceni au participat la Caravana SMURD la Tulcea şi Isaccea!

Luni, 6 August 2018

0.0 5 0

 

Sute de tulceni au participat la Caravana SMURD la Tulcea şi Isaccea!

Cateva sute de tulceni au participat, sambata, la cursurile organizate in cadrul caravanei SMURD “Fii pregatit”, care a ajuns pentru a doua oara in judetul Tulcea, pe faleza Dunarii la Tulcea si in fata sediului primariei in orasul Isaccea, duminica.

„Misiunea Caravanei este aceea de a instrui a populatia pentru a face fata situatiilor de urgenta. Pe parcursul celor doua zile, atat la Tulcea pe faleza cat si la Isaccea in fata Primariei, colegii mei de la ISU Delta Tulcea vor face cursuri de pregatire a populatiei in domeniul situatiilor de urgenta si activitati de informare si educare preventiva cu privire la regulile de comportare premergator, pe timpul si dupa producerea unor situatii de urgenta generate de incendii, cutremure, inundatii, etc." a declarat Florentin Daciu, purtatorul de cuvant al ISU Delta Tulcea, sambata dimineata.

Centrul mobil este construit pe structura unui tir, are o sala de scolarizare cu o capacitate de 40 de persoane fiind dotat cu toate echipamentele medicale de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficienta a...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!