Sute de copii au petrecut 1 Iunie în Piața Civică din municipiu, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Sute de copii au petrecut 1 Iunie în Piața Civică din municipiu

Joi, 1 Iunie 2017

0.0 5 0

 

Sute de copii au petrecut 1 Iunie în Piața Civică din municipiu

Evenimentele au fost organizate de Consiliul Judetean Tulcea, Centrul  Cultural Jean Bart si Institutul de Cercetari Eco Muzeale Tulcea, cu sprijinul Primariei Municipiului.

Joi, sute de copii au venit in Piata Civica pentru a se bucura de spectacolul organizat de Consiliul Judetean Tulcea in centrul municipiului Tulcea.

„Vom avea personaje, vom avea carnaval, vom avea picturi pe fata, baloane modelabile si multe surprize. Ca in fiecare an, micutii tulceni sunt vedetele zilei, iar toate activitatile organizate astazi vor fi dedicate lor. Va invitam, asadar, sa stati alaturi de noi pana dupa amiaza, pentru a va putea bucura de toate surprizele pe care le-am pregatit pentru aceasta zi de inceput de vara", a transmis presedintele Consiliului Judetean Tulcea, Horia Teodorescu.

La deschiderea oficiala au mai participat, de asemenea, primarul Constantin Hogea, dar si viceprimarii Andaluzia Luca si Petre Marinescu.

Program pentru cei mici

Evenimentele au inceput un spectacol de dans si a continuat cu un numar de dresaj canin. Dupa deschiderea oficiala, a avut loc carnavalul...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!