Sunt Andaluzia și susțin pluralismul opiniilor, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Sunt Andaluzia și susțin pluralismul opiniilor

Joi, 2 August 2018

0.0 5 0

 

Sunt Andaluzia și susțin pluralismul opiniilor

Subsemnata Luca Andaluzia, de profesie inginer, membru al Partidului Social Democrat incepand cu anul 1998, presedinte al Organizatiei Municipale Tulcea a PSD incepand cu anul 2015 si viceprimar al Municipiului Tulcea din anul 2016, urmaresc preocuparea mass media nationale si locale, precum si pe cea a mediului online fata de actiunile mele cu atentie si cu ingrijorarea legitima legata de rastalmacirea cu rea-vointa a acestor actiuni.

Marturisesc, asadar, ca ma numar printre cei cateva mii de semnatari tulceni ai propunerii legislative a cetatenilor"Lege de revizuirea Constitutiei Romaniei Publicatain Monitorul Oficialal Romaniei, Partea I, nr. 255 din 22 martie 2018".

Marturisesc, de asemeni, ca, in anul 2016, in momentul in care legile electorale mi-au permis acest lucru, ca oricarui cetatean al Romaniei, am semnat pentru sustinerea candidatilor PSD la alegerile locale si parlamentare, dar si pentru sustinerea unor candidati independenti, acest lucru fiind doar o sprijinire directa a pluralismului. Caci votul, eforturile si loialitatea mea sunt indreptate, de 20 de ani, catre comunitatea din...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!