Strategia Locală Antidrog, în dezbatere la Biblioteca Judeţeană Panait Cerna, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Strategia Locală Antidrog, în dezbatere la Biblioteca Judeţeană Panait Cerna

Miercuri, 27 Iunie 2018

0.0 5 0

 

Strategia Locală Antidrog, în dezbatere la Biblioteca Judeţeană Panait Cerna

Începand din 1987, in fiecare an, in data de 26 iunie, la nivelul tuturor tarilor membre ale Organizatiei Natiunilor Unite (ONU) se marcheaza Ziua Internationala Împotriva Consumului si Traficului Ilicit de Droguri, ca expresie a determinarii ONU de a consolida actiunile si cooperarea la nivelul statelor membre, pentru atingerea obiectivului de a avea o societate internationala fara consum abuziv de droguri.

Tema UNODC pentru Ziua Internationala Împotriva Consumului si Traficului Ilicit de Droguri de anul acesta are ca mesaj: „Întai ASCULTĂ! Ascultandu-i pe copii si tineri, realizezi un prim pas pentru a-i creste sanatos si in siguranta".

Agentia Nationala Antidrog, in calitatea sa de coordonator national al politicilor publice in materia reducerii cererii si ofertei de droguri, si-a asumat misiunea de dezvoltare, promovare si implementare, intr-o maniera unitara, integrata si continua, a raspunsului din domeniul de referinta mentionat, in deplin acord cu respectarea drepturilor fundamentale ale omului, promovand mesajul propus de UNODC, mesaj care a fost promovat incepand cu anul 2016 si...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!