Stoc mai mult decât suficient de vaccin antirujeolic în singurul judeţ… fără rujeolă, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Stoc mai mult decât suficient de vaccin antirujeolic în singurul judeţ… fără rujeolă

Joi, 27 Iulie 2017

0.0 5 0

 

Stoc mai mult decât suficient de vaccin antirujeolic în singurul judeţ… fără rujeolă

Judetul Tulcea continua sa fie singurul din tara in care nu s-a inregistrat nici macar un singur caz de rujeola pana ierii, 26 iulie 2017. Numarul cazurilor la nivel national se apropie de noua mii iar decesele sunt pana vinerea trecuta in numar de 32.

Potrivit catagrafiei la zi din judetul nostru, numarul total al copiilor vaccinati era ieri de 3.287, in timp ce nevaccinati au ramas tot pana ieri 385 de copii. În ceea ce priveste stocul de vaccin, la medicii de familie din judet au fost repartizate saptamana trecuta dar si ieri un numar total de 1.391 doze vaccin ROR, in timp ce la sediul Directiei de Sanatate Publica Tulcea au mai ramas alte 969 doze de vaccin inca nerepartizate, potrivit directorului executiv Mihaela Nicolau.

„În conditiile in care avem mai putin de patru sute de copii nevaccinati si peste doua mii de doze de vaccin la noi si la medicii de familie, nu se poate vorbi de o criza a vaccinului si nici nu cred ca vom mai avea saptamana viitoare prea multi copii nevaccinati. Nu avem o campanie de vaccinare in judet, la fiecare cabinet al medicilor de familie se vaccineaza restantieri si copii din seria curenta", a declarat directorul executiv al...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!