Start la subvenţii. Au început să intre banii în conturi, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Start la subvenţii. Au început să intre banii în conturi

Luni, 16 Octombrie 2017

0.0 5 0

 

Start la subvenţii. Au început să intre banii în conturi

Primele subventii aferente acestui an au inceput sa intre in conturile fermierilor. Printr-un comunicat, APIA a anuntat care sunt subventiile care au intrat la plata din 12 octombrie.

În perioada 11-16 octombrie vor fi efectuate plati pentru urmatoarele scheme de plata: * ajutorul de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura pe trimestrul II, 2017 * apicultura * restructurare-reconversie plantatii viticole * renta viagera.

Începand de astazi, aproape 7.000 de fermieri vor primi avansul la subventie, de 70%, din totalul de 9.974 de fermieri care au depus la APIA cereri unice de sprijin pe suprafata si in sectorul zootehnic, in campania 2017. Pentru primul val de plati avans indeplinesc conditiile de autorizare la plata aproximativ 70% din numarul total al fermierilor indreptatiti la subventie. Începand cu data de 1 decembrie, conform Regulamentului (CE) nr. 1306 din 2013, APIA va efectua plati corespunzatoare diferentei dintre cuantumul calculat si acordat in avans si plafonul financiar al fiecarei scheme, in conditiile indeplinirii de catre beneficiari a tuturor...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!