Sprijin financiar pentru producătorii de vinuri, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Sprijin financiar pentru producătorii de vinuri

Vineri, 7 Iulie 2017

0.0 5 0

 

Sprijin financiar pentru producătorii de vinuri

Este un tip nou de ajutor derulat prin Sucursala Judeteana APIA si se adreseaza producatorilor de vinuri. Se poate obtine un sprijin financiar pentru construirea de crame, laboratoare pentru controlul calitatii, sali de degustare, unde pot fi expuse vinurile, altfel si mai simplu decat era procedura pana acum, respectiv doar prin accesarea de proiecte prin PNDR. Noul ajutor se va acorda prin Ordinul 208/2017 al Ministrului Agriculturii, iar solicitarile de investitii se pot depune in sesiune deschisa la Sucursala Judeteana APIA. Conditia principala pentru accesarea tuturor operatiunilor eligibile din cadrul masurii de investitii este ca solicitantul sa produca vinuri in unitatea proprie sau in nume propriu la terti si sa comercializeze productia vinicola obtinuta.

Pentru masura de investitii, contributia UE este de maximum 50% din costurile eligibile, fondurile reprezentand finantare FEGA, iar contributia beneficiarilor este de cel putin 50%.

Un producator de vinuri gen Alcovin Macin ori Sarica Niculitel, dintre marii producatori, sau un Ion Balan de la Baia, ori Ion Vlad, de la Niculitel, dintre cei mici, nu pot rata un astfel de...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!