Sport la CSŞ Tulcea: Handbalistele defilează, baschetbaliştii au legat a doua victorie, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Sport la CSŞ Tulcea: Handbalistele defilează, baschetbaliştii au legat a doua victorie

Miercuri, 14 Februarie 2018

0.0 5 0

 

Sport la CSŞ Tulcea: Handbalistele defilează, baschetbaliştii au legat a doua victorie

Duminica, de la ora 11.00, in sala LPS din Braila, echipa de junioare 1 a catedrei de handbal de la CSŞ Tulcea, antrenor Daniel Gheorghe, a mai predat o lectie de handbal, de aceasta data brailencelor de la LPS. Victorie categorica pentru CSŞ Tulcea cu scorul de 32-24 (16-10) intr-un meci in care echipa tulceana a fost reprezentata de Caraman Ana, Dimache Angelica, Corciovei Dana(1), Cojocaru Ana, serban Anisa (6), Valcan Denisa(1), Teodor Natalia, Adin Ghiulgian (4), Matei Dana, Gheorghe stefania (1), Ganea Alexandra(10), Țantar Ionela(2), Huditeanu Diana, Ilie Maria si Dragnea Isabela (7).

Daca in competitia de junioare, handbalistele de la CSŞ Tulcea defileaza si probabil ca au sanse de a ajunge anul acesta in lupta pentru medaliile la nivel national, baschetbalistii de la Under 14 au legat a doua victorie consecutiva.

„Dupa ce am fost pe locul I in grupe, in calificari am castigat cu CSŞ Gheorghieni 49-33, am pierdut cu UBT Cluj Napoca 40-76 si cu BC Slam Bucuresti 47-62, apoi am castigat cu Galactica Brasov 58-33 si cu Tonika Pucioasa 68-61! Suntem pe locul 4 in grupa si mai avem un turneu; primele 3 merg in...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!