Spitalul Județean Tulcea caută director financiar contabil, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Spitalul Județean Tulcea caută director financiar contabil

Miercuri, 7 Februarie 2018

0.0 5 0

 

Spitalul Județean Tulcea caută director financiar contabil

Dupa cum se arata in anuntul transmis de reprezentantii Spitalului Judetean de Urgenta Tulcea, cei care sunt interesati de acest post trebuie sa fie absolventi de invatamant universitar de lunga durata, cu diploma de licenta  sau echivalenta in profil economic, trebuie sa aiba cel putin doi ani vechime in specialitatea studiilor, sa aiba certificatul de atestare a cunostintelor dobandite in domeniul Sistemului European de conturi, precum si cunoastere a reglementarilor europene in domeniu.

Bibliografia si tematica proiectelor de management sunt afisate pe site-ul Spitalului Judetean Tulcea, dar si la sediul unitatii sanitare.

Cei interesati de acest post pot solicita mai multe informatii de la compartimentul de specialitate din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Tulcea, respectiv la numarul de telefon 0240532958.

Dosarele pot fi depuse pana pe data de 9 februarie 2018, ora 10.00, iar afisarea rezultatelor preliminare, in urma verificarii dosarelor, va avea loc pe data de 12 februarie, tot la ora 10.00. Pana pe data de 13 februarie fi depuse contestatii referitoare la...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!