Spital pentru animale şi păsări la Greci sau Luncaviţa, Stiri Mediu

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Mediu

 

 

Spital pentru animale şi păsări la Greci sau Luncaviţa

Joi, 31 August 2017

0.0 5 0

 

Spital pentru animale şi păsări la Greci sau Luncaviţa

Cu ajutorul fondurilor norvegiene, Administratia Parcului National Muntii Macinului are in intentie constructia unui spital pentru pasari si animale. O astfel de idee de proiect nu este una chiar noua, dar din pacate sursele de finantare pentru astfel de investitii au lipsit. Acum se pare ca o linie de finantare are tocmai aceasta prioritate de investitii.

Altfel spus, Parcul National Muntii Macinului ar putea avea in curand un centru de refacere a componentei avifaunistice, mai precis un spital pentru pasari si animale. Fondurile norvegiene acorda, incepand de luna viitoare, granturi pentru astfel de investitii spune Viorel Rosca, directorul Administratiei Parcului National Muntii Macinului.

„Am verificat axele de finantare si se pare ca visul nostru mai vechi se poate concretiza in sfarsit cu ajutorul acestor fonduri norvegiene. Finantarea unui centru de refacere a componentei avifaunistice este o activitate eligibila si avem o aplicatie in lucru pentru aceasta linie de finantare", a declarat Viorel Rosca, directorul Administratiei Parcului National Muntii Macinului.

Daca...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!