Spectacolul caritabil „Cum iubesc românii”, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Spectacolul caritabil „Cum iubesc românii”

Luni, 13 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Spectacolul caritabil „Cum iubesc românii”

Asociatia „Din Suflet la Zambet" a organizat sambata seara, la Casa Avramide, cu sprijinul Institutului de Cercetari Eco - Muzeale „Gavrila Simion", prin Complexul Muzeal de Patrimoniu Cultural Nord - Dobrogean, si cu sustinerea Asociatiei de Dezvoltare Regionala „Aegyssus" (A.D.R.A), spectacolul umanitar „Cum iubesc romanii".

Din partea autoritatilor au fost prezenti prefectul Lucian Furdui, vicepresedinte al Consiliului Judetean, Dumitru Mergeani, viceprimar al municipiului, Andaluzia Luca; de asemenea, au luat parte consilieri municipali, precum Anca Suhov, Lavinia Vizauer sau Dorin Ţiu.

„Celor care au nevoie de dragostea noastra, de atentia noastra si, in cele din urma, de sprijinul nostru material. Unii dintre noi au aceasta posibilitate si stiu ca fiecare, din putinul pe care-l are, poate alaturi de oameni minunati. Îmi voi dedica si mai mult timp unor astfel de evenimente de intrajutorare!", a declarat la inceput viceprimarul Luca.

Dupa putinele cuvinte adresate din suflet de prefectul judetului, vicepresedintele Mergeani a inceput cu lacrimi in ochi...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!