Spectacole artistice şi seminarii de dans grecesc la Tulcea, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Spectacole artistice şi seminarii de dans grecesc la Tulcea

Miercuri, 5 Iulie 2017

0.0 5 0

 

Spectacole artistice şi seminarii de dans grecesc la Tulcea

Maine, de la ora 18.00, pe scena  Sala Mare a Centrului Cultural „Jean Bart" Tulcea va avea loc un spectacol cultural-artistic cu specific grecesc, iar duminica, de la ora 16.00, la Tabara „Sinaia Dobrogei", un spectacol cultural artistic cu specific multietnic. De ase­menea, tot duminica sunt programate si seminarii de dans grecesc, respectiv vizita­rea princi­pale­lor obiective turistice din judetul Tulcea.

Evenimentele sunt organizate de Aso­ciatia Comu­nitatii Tinerilor Eleni din Tulcea (ACTET), in cadrul proiectului „Etnic mobil. Eleni in Elada", cofinantat de Consiliul Jude­tean Tulcea. Implementarea proiectului a inceput in luna iunie si se va finaliza in luna octombrie din acest an.  Scopul acestui proiect este  pastrarea si promovarea patrimoniului si traditiei culturale nord-dobrogene in circuitul international, precum si dezvoltarea cooperarii culturale internationale.

Într-o a doua etapa a proiectului, denumita „Eleni in Elada", membrii ansamblului „Odyssea" al ACTET se vor deplasa in Macedonia Centrala, Macedonia de Est si Tracia ale Greciei, unde vor promova judetul Tulcea prin...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!