Spectacol folcloric de Ziua Națională, la Sala Polivalentă, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Spectacol folcloric de Ziua Națională, la Sala Polivalentă

Miercuri, 22 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Spectacol folcloric de Ziua Națională, la Sala Polivalentă

Artistii vor performa in cadrul unui spectacol cu intrarea libera, organizat de Consiliul Judetean Tulcea, Primaria Municipiului Tulcea si Ansamblul Artistic „Baladele Deltei", care va avea loc la Sala Polivalenta din municipiu.

Pe data de 1 decembrie 2017 se implinesc  99 de ani de la momentul Marii Uniri: este Ziua Nationala a Romaniei, care marcheaza unirea Romaniei cu Transilvania.

Asadar, pe data de 1 decembrie 2017, incepand cu ora 11.30, la Sala Sporturilor din municipiu, va avea loc un spectacol de muzica si dans oferit de Consiliul Judetean Tulcea, Primaria Municipiului Tulcea si Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei", dedicat Zilei Nationale a Romaniei.

Vor evolua, pentru publicul tulcean, Mioara Velicu, Steliana Sima, Gelu Voicu, Laura Lavric, Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei", Ansamblul Folcloric „Doruletul", Grupul Coral „Magia Deltei".

Sarbatorita incepand cu anul 1990, atunci cand a devenit sarbatoare nationala, 1 Decembrie aminteste de evenimentul principal din istoria devenirii Romaniei de...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!