Situaţia unităţilor şcolare neautorizate la o săptămână înainte de începerea şcolii, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Situaţia unităţilor şcolare neautorizate la o săptămână înainte de începerea şcolii

Vineri, 31 August 2018

0.0 5 0

 

Situaţia unităţilor şcolare neautorizate la o săptămână înainte de începerea şcolii

Cu o saptamana inainte de inceperea scolii, de la Directia de Sanatate Publica Tulcea sase scoli gimnaziale, sapte gradinite si un internat scolar nu au primit autorizatie sanitara de functionare, unitati scolare la care se adauga si cazul exceptional de la Dorobantu acolo unde in urma unui incendiu in 5 august au fost afectate doua corpuri de cladire al Şcolii gimnaziale Dorobantu.

Potrivit directorului Directiei de Sanatate Publica Tulcea, ec. Mihaela Nicolau, din totalul celor 138 de gradinite, pentru 131 s-a acordat autorizatia sanitara iar pentru 7 dintre ele a fost respinsa documentatia pentru neconformitati. Fara exceptie cele sapte gradinite sunt din mediul rural, majoritatea dintre ele din localitati izolate din Delta Dunarii, cu precizarea ca toate cele 41 de unitati in care sunt prescolari din municipiul Tulcea si orasele Babadag, Isaccea, Macin si Sulina sunt autorizate sanitar.

În ceea ce priveste scolile primare si gimnaziale din judetul nostru dintr-un total de 99 au primit autorizatia sanitara un numar de 93, in timp ce pentru 6 scoli a fost respinsa documentatia pentru neconformitati....

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!