Sistem de programare online la Permise şi Înmatriculări, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Sistem de programare online la Permise şi Înmatriculări

Miercuri, 30 August 2017

0.0 5 0

 

Sistem de programare online la Permise şi Înmatriculări

Şi la nivelul judetului Tulcea s-a operationalizat, inca din primavara acestui an, sistemul de programare on-line pentru activitati cum ar fi inmatriculare vehicule (inscrieri, transcrieri, eliberari  duplicate certificate de inmatriculare, placi pierdute/ furate/deteriorate, modificari numere de inmatriculare), preschimbare permise de conducere (romanesti si straine) dar si examinare (inregistrare dosare examinare, programare proba teoretica, eliberari cod de bare pentru proba teoretica si programare proba practica).

Dupa cum a precizat seful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Înmatriculari Vehicule, toate cererile privind inmatricularea vehiculelor si examinarea se vor solutiona in baza unei programarii valabile.

„Cererile de preschimbare a permiselor de conducere se vor solutiona in baza unei programari valabile in zilele de marti si joi ale saptamanii, in intervalul orar 08.30-13.00, si fara programare in zilele de luni, marti si joi, in intervalul orar 14.00-15.30 si miercuri  in intervalul orar 14.00-17.30. Este important de stiut ca...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!