Sindicaliștii Cartel Alfa vor picheta Prefectura!, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Sindicaliștii Cartel Alfa vor picheta Prefectura!

Joi, 14 Septembrie 2017

0.0 5 0

 

Sindicaliștii Cartel Alfa vor picheta Prefectura!

Confederatia „Cartel Alfa", prin presedintele Bogdan Hossu a anuntat azi la Tulcea ca peste 200 de sindicalisti vor picheta,  pe 28 septembrie, sediul prefecturii, sindicalistii fiind nemultumiti de propunerea Guvernului de transfer a taxelor sociale de la angajator la angajat.

Confederatia Nationala Sindicala „Cartel Alfa" declanseaza mai multe actiuni de protest, avand ca revendicari principale blocarea transferului taxelor sociale de la angajator catre angajat si modificarea legii 62/2011 a contractelor colective.

Potrivit sindicalistilor, “propunerea guvernului de transfer al taxelor sociale de la angajat la angajator reprezinta un experiment singular, ale carui consecinte negative vor fi (din nou) suportate exclusiv de lucratori. De consecintele pozitive, daca vor exista, va benefia doar capitalul si reprezentantii acestuia (patronii si angajatorii). Plata contributiilor sociale exclusiv de catre angajat nu este aplicata in nicio tara UE. Dimpotriva, in cele mai multe tari, cota suportata de angajator este mai mare decat cea platita de lucratori, deoarece companiile au si o raspundere sociala. Aceasta...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!