Sfinţii Trei Ierarhi au fost sărbătoriţi la Seminarul Teologic din Tulcea, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Sfinţii Trei Ierarhi au fost sărbătoriţi la Seminarul Teologic din Tulcea

Joi, 1 Februarie 2018

0.0 5 0

 

Sfinţii Trei Ierarhi au fost sărbătoriţi la Seminarul Teologic din Tulcea

Lunea trecuta, la Seminarul Teologic Ortodox „Sfantul loan Casian” din Tulcea s-a desfasurat o manifestare religios – culturala dedicata „Sfintilor Trei Ierarhi, Vasile cel Mare, Grigorie Teologul si loan Gura de Aur”, cinstiti cu multa evlavie de Biserica Ortodoxa la 30 ianuarie in fiecare an si considerati a fi, incepand cu anul 1936, patronii invatamantului teologic in intreaga lume ortodoxa.

„Seminarul Teologic Ortodox din Tulcea a facut deja o traditie ca pentru ziua Sfintilor Trei Ierarhi sa deruleze un program religios – cultural si artistic care sa implice elevii seminaristi in cunoasterea si aprofundarea operelor patristice”, ne-a informat pr. Felix Lucian Neculai, consilier eparhial.

Dupa cuvantul de binecuvantare al Preasfintitului Parinte Visarion, care a evocat importanta fundamentala a Sf. Trei Ierarhi pentru viata liturgica si sociala a Bisericii, corul scolii a interpretat cantari religioase dedicate sarbatorii, Pr. Prof. Justinian Neculai, directorul scolii, a sustinut referatul „Predica Sfintilor Parinti ai veacului de aur", apoi...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!