Seriile Ligii a IV-a de fotbal s-au modificat, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Seriile Ligii a IV-a de fotbal s-au modificat

Joi, 31 August 2017

0.0 5 0

 

Seriile Ligii a IV-a de fotbal s-au modificat

Pentru ca delegatul echipei Hamangia Baia a anuntat inca de la sedinta Adunarii generale a Asociatiei Judetene de Fotbal Tulcea ca echipa locala ar putea sa se retraga din competitie inaintea primei etape, ieri, dupa primirea confirmarii oficiale, comisia de competitii a refacut programul competitional al celor doua serii din Liga a IV-a de fotbal.

Astfel, prin retragerea de ultim moment a Hamangiei Baia dar si prin inscrierea tot de ultim moment a echipei Luceafarul Slava Cercheza, finalista Cupei Romaniei din sezonul trecut, cele doua serii au suferit modificari de componenta. Astfel, locul Hamangiei Baia a fost luat de Sageata Stejaru in seria B, in timp ce locul Sagetii Stejaru din seria A a fost luat de Luceafarul Slava Cercheza.

Prin urmare, pentru acest sezon, pana la noi modificari seria A a Ligii a IV-a are in componenta echipele Arrubium Macin, Luceafarul Slava Cercheza, Sarica Niculitel, Şoimii Topolog, Beroe Ostrov, Şoimii Topolog, AS Daeni si National Somova, iar seria B a Ligii a IV-a are in componenta echipele Pescarusul Sarichioi Junior, Egreta Sabangia, Granitul Babadag, Sageata Stejaru,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!