Serbarea câmpenească de Vişina, din curte în centrul satului, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Serbarea câmpenească de Vişina, din curte în centrul satului

Marti, 19 Iunie 2018

0.0 5 0

 

Serbarea câmpenească de Vişina, din curte în centrul satului

De loc din Constanta, Bianca Folescu e de vreun an si jumatate „complet din Visina". A ajuns aici pentru ca voia o casa de vacanta undeva la tara, ca sa imbunatateasca viata de familie si in special a copiilor. Ţinea sa fie undeva langa apa si cunostea ca Jurilovca este un loc promovat pe buna dreptate. I-a placut ideea sa, a venit, a vazut. A cumparat o casuta.

Viata familiei sale era legata - prin meseriile parintilor si scolile copiilor - de oras, asa ca s-a „asezat" in Visina. Lucrurile au curs in alta directie decat cea gandita: de unde ar fi trebuit sa fie o casa de vacanta, s-a transformat, cu fiecare amanunt adaugat, intr-o gospodarie traditionala. Ceea ce a necesitat intretinere permanenta; in timp a completat gospodaria si cu niste „animalute", cai si ponei, dar si cateva caprite.

„Asa ca ne-am impartit cumva responsabilitatile. Sotul lucreaza in Bucuresti, fata este studenta, iar cel mic sta pe timpul scolii cu mama, iar in timpul vacantei e aici. Scopul este oarecum atins in ceea ce-l priveste pe mezin; pentru ca fata urmeaza Medicina Veterinara, probabil ca si pentru ea voi fi un sprijin in viitor", spune...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!