Sensei Pănuţă a stat de vorbă cu deţinuţii, despre arte marţiale, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Sensei Pănuţă a stat de vorbă cu deţinuţii, despre arte marţiale

Joi, 14 Decembrie 2017

0.0 5 0

 

Sensei Pănuţă a stat de vorbă cu deţinuţii, despre arte marţiale

Poate nu era tocmai indicat „despre arte martiale", intr-un loc de detentie, dar asta este meseria lui sensei Nicolae Panuta, seful clubului „Nippon Budo Sport", de mare succes pe la competitiile interne si internationale de karate. A fost invitat si a onorat invitatia.

Penitenciarul Tulcea deruleaza Proiectul de activitate „De vorba cu personalitatile locale", ieri fiind randul lui Panuta sa stea de vorba cu 12 detinuti din regimul inchis de executare a pedepselor privative de libertate. Beneficiarii acestui proiect prezinta caracteristici comune, fiind cunoscuti cu abateri disciplinare exercitate prin violenta si sunt condamnati pentru infractiuni comise cu violenta crescuta. Prin experienta si maiestria lui sensei Panuta s-a intentionat un sprijin pentru detinuti in insusirea tehnicilor de autocontrol comportamental pentru situatiile cu risc infractional si permiterea reorientarii impulsurilor agresive.

Specialistii serviciului asistenta psihosociala, impreuna cu maestrul, au urmarit influentarea destinelor detinutilor agresivi si formarea si consolidarea...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!