Senatorul Teodorovici, consilier onorific al primului ministru, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Senatorul Teodorovici, consilier onorific al primului ministru

Luni, 10 Iulie 2017

0.0 5 0

 

Senatorul Teodorovici, consilier onorific al primului ministru

Acum cateva zile a fost publicata decizia prin care prim - ministrul Mihai Tudose ii acorda lui Eugen Orlando Teodorovici calitatea de consilier onorific al sau.

Nascut in 1971, Teodorovici a absolvit in 1997 Facultatea de Comert, din cadrul Academiei de Ştiinte Economice, iar in 2006 a obtinut diploma de master S.N.S.P.A., Departamentul pentru Relatii Internationale. Membru al Partidului Social Democrat, a fost ministru al Finantelor Publice (martie - noiembrie 2015) si ministru al Fondurilor Europene (decembrie 2012 - martie 2015). Senator de Buzau in mandatul 2012 - 2016, pe 11 decembrie 2016 a fost ales senator de Tulcea.

Din decembrie trecut este membru al Comisiei pentru afaceri europene, din martie a.c. este presedinte al Comisiei pentru buget, finante, activitate bancara si piata de capital; de asemenea, este membru (din martie 2017) al Comsiei speciale pentru elaborarea unei propuneri legislative pentru modificarea Legii privind comercializarea produselor alimentare.

„Nu mi s-a arondat un domeniu sau un sector anume. Am discutat direct cu domnul prim - ministru Mihai Tudose si i-am comunicat ca pun la dispozitia...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!