Semnal de alarmă: numărul diabeticilor, în creştere continuă, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Semnal de alarmă: numărul diabeticilor, în creştere continuă

Joi, 7 Septembrie 2017

0.0 5 0

 

Semnal de alarmă: numărul diabeticilor, în creştere continuă

Unul dintre subiectele abordate la lunara sedinta a Colegiului Prefectural a fost dezbatut pe larg dupa ce a fost prezentat un material scris de catre medicul sef al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Tulcea, dr. Gabriela Tudorof. Potrivit materialului scris prezentat de oficialul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Tulcea, „tratamentul specific bolnavilor cu diabet zaharat se initiaza de catre medicul specialist diabetolog sau de catre medicul cu competenta/atestat in diabet si poate fi continuat pe baza scrisorii medicale de catre medicii desemnati".

Aici, situatia de la nivelul judetului Tulcea este un pic mai delicata, in sensul ca exista trei medici cu specialitatea „diabet zaharat, nutritie si boli metabolice", din care doi in municipiul Tulcea, Catalin si Sena Popescu si unul in orasul Macin, dr. Nicoleta Marin.

Un numar insuficient, se mai precizeaza in informarea prezentata in Colegiul Prefectural, pentru a acoperi necesitatile judetului, motiv pentru care conducerea Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Tulcea a desemnat toti medicii specialisti cu specialitatea medicina...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!