Seminar DANUBEparksCONNECTED, la hotel Delta, Stiri Mediu

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Mediu

 

 

Seminar DANUBEparksCONNECTED, la hotel Delta

Joi, 23 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Seminar DANUBEparksCONNECTED, la hotel Delta

Marti, de la ora 10.00, la sala de conferinte a hotelului Delta va avea loc un seminar trans - sectorial, care are ca scop informarea si constientizarea publicului si a factorilor interesati asupra pasunilor specifice habitatelor xerofile si speciilor de orhidee din RBDD, eveniment organizat in cadrul proiectului DANUBEparksCONNECTED –  Reteaua de Arii Protejate Dunarene, un Coridor de Habitate al Dunarii.

Este vorba despre un seminar care isi propune cresterea nivelului de informare si constientizare asupra biodiversitatii din acest colt al tarii, asupra importantei pasunilor naturale din sectorul pontic al Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, dar si a importantei modelului de administrare a problemelor locale.

Se discuta, in acest sens, despre identificarea celor mai stringente probleme ale comunitatilor locale, dar si despre definitivarea unui plan de actiuni pentru viitorul apropiat (dar si pe termen lung). De asemenea, una dintre temele abordate se refera la intarirea capacitatii institutionale a Administratiei Rezervatiei Biosfera Delta Dunarii printr-o informare corecta si...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!