Seminar ARBDD pe tema rețelelor electrice dunărene, Stiri Mediu

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Mediu

 

 

Seminar ARBDD pe tema rețelelor electrice dunărene

Luni, 11 Decembrie 2017

0.0 5 0

 

Seminar ARBDD pe tema rețelelor electrice dunărene

Evenimentul are loc marti, incepand cu ora 10.00, la sala de conferinte a hotelului Delta din municipiu. Este vorba despre un seminar organizat in cadrul proiectului DANUBE Parks CONNECTED – Reteaua de Arii Protejate Dunarene, un Coridor de Habitate al Dunarii), aprobat pentru finantare in cadrul Programului Transnational Dunarea. Conform celor declarate de reprezentantii Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (ARBDD), acest seminar trans-sectorial, organizat la nivel national, isi propune facilitarea dialogului intre ARBDD, furnizori de energie electrica, ONG-uri, factori de decizie si alti factori interesati in reducerea riscului de coliziune al pasarilor cu liniile electrice din sectorul romanesc al Dunarii.

În fapt, se doreste elaborarea privind „Inventarierea si monitorizarea retelelor electrice dunarene", care va fi realizat in cadrul acestui proiect finantat cu fonduri europene.

Dupa cum spun organizatorii, o buna intelegere a situatiei prezente, precum si a contextului in care s-a ajuns la cresterea riscului pentru habitatele de pasari din zona Deltei...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!