Ședință publică pentru completarea normelor didactice, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Ședință publică pentru completarea normelor didactice

Luni, 26 Februarie 2018

0.0 5 0

 

Ședință publică pentru completarea normelor didactice

Joi, la sediul Inspectoratului scolar Judetean a fost afisata lista cu orele sau catedrele vacante, pentru solutionarea completarilor de norma didactica, iar joi si vineri au fost inregistrate cererile pentru completarea normei didactice la inspectoratul scolar.

Începand de astazi si pana pe data de 2 martie vor fi organizate inspectiile speciale, a probelor practice sau orale in profilul postului pentru completarile pe perioada nedeterminata, in situatia in care disciplina pe care se realizeaza completarea nu face parte din decizia de titularizare, de catre comisia stabilita la nivelul inspectoratului scolar si pe pagina de web a inspectoratului scolar.

Pe data de 5 martie, la ora 11.00, la sediul Inspectoratului scolar Judetean, va avea loc sedinta publica pentru completarea normelor.

„Mentionam ca pentru cadrele didactice titulare carora li s-a completat / constituit norma didactica in alta / alte unitati  de invatamant  de invatamant in anul scolar 2017-2018, acestea  pot beneficia de continuitate in anul scolar 2018-2019, daca aceste ore sunt viabile, in consecinta...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!