Secretarii de comune se reunesc la Bucureşti, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Secretarii de comune se reunesc la Bucureşti

Vineri, 16 Iunie 2017

0.0 5 0

 

Secretarii de comune se reunesc la Bucureşti

Potrivit unei dispozitii emise in aprilie de presedintele Asociatiei Comunelor din Romania (ACoR), intre 18 si 20 iunie are loc in Capitala Adunarea generala a Corpului profesional al secretarilor comu­nelor din Romania, la care s-au inscris peste 200 de secretari din toata tara, precum si Consiliul director al Asociatiei Comu­nelor din Romania.

În aceste doua zile va fi aprobat regulamentul de organizare si functionare a Corpului profesional, va fi aprobat calen­darul alegerilor organelor de conducere ale filialelor judetene ale Corpului, vor fi dezbatute cele mai importante probleme ce tin de punerea in aplicare a reglementarilor care privesc desfasurarea unitatilor admi­nistrativ - teritoriale din mediul rural din Romania. Evenimentele sunt integrate programului de perfectionare profesionala cu tema „Secretarul comunei, factor activ de stabilitate si de continuitate in administratia publica locala, precum si de garant asupra calitatii si legalitatii actelor administrative".

Pana acum cateva zile, din partea Filialei Tulcea a Asociatiei Comunelor din Romania se inscrisesera secretarii de Frecatei, Jurilovca,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!