Secretar Executiv al PES Activists România: Tulcea merită un europarlamentar!, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Secretar Executiv al PES Activists România: Tulcea merită un europarlamentar!

Marti, 6 Februarie 2018

0.0 5 0

 

Secretar Executiv al PES Activists România: Tulcea merită un europarlamentar!

Coordonatorii judeteni din toata tara ai PES Activists Romania, structura a Partidului Social Democrat responsabila de afacerile europene, s-au reunit la Brasov, in cadrul Adunarii Generale, pentru a discuta despre agenda organizatiei in anul 2018.

„Partidul Social Democrat este singurul partid din Romania care are o structura responsabila de componenta europeana. Cei peste 10.000 de membri ai PES Activists Romania si-au fixat doua obiective centrale in perioada urmatoare: informarea cetatenilor despre Presedintia Romaniei la Consiliul Uniunii Europene si sprijinirea partidului in perspectiva alegerilor europene. Stanga romaneasca este astazi puternic reprezentata in familia politica europeana si ne dorim ca rolul nostru sa fie si mai important pe viitor", a declarat Victor Negrescu, presedintele-coordonator al PES Activists Romania.

Discutiile, la care au asistat reprezentanti din Guvernul Romaniei si Parlamentul European, s-au concentrat pe actiunile pe care structura le pregateste in vederea cresterii informarii in randul populatiei cu privire la activitatea social democratilor...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!