Se extinde cimitirul Bisericii Creştine Baptiste, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Se extinde cimitirul Bisericii Creştine Baptiste

Marti, 30 Ianuarie 2018

0.0 5 0

 

Se extinde cimitirul Bisericii Creştine Baptiste

Primarul municipiului cere votul membrilor Consiliului Local Tulcea pentru un proiect privind inventarierea in domeniul public al municipiului Tulcea a terenului in suprafata de 1.906 m.p., situat in Tulcea, str. Viticulturii (F.N.), si atribuirea in folosinta gratuita Bisericii Crestine Baptiste Tulcea, in vederea extinderii Cimitirului Baptist existent.

Initiatorul Constantin Hogea specifica in expunerea de motive ca „in imediata vecinatate a Cimitirului Baptist existent pe str. Viticulturii, nr. 2, se afla un teren in suprafata de 1.906 de m.p. neutilizat, ce apartine patrimoniului unitatii administrativ - teritoriale". Acest teren se afla in intravilanul localitatii, subzona de cimitire comunale, parohiale si confesionale.

În noiembrie trecut, Adrian Dordea, pastor al Bisericii Crestine Baptiste Tulcea, str. Traian, nr. 53, a solicitat atribuirea acestui teren.

La inceputul acestui an, Directia de Întretinere si Administrare a Patrimoniului, prin Raportul semnat de directorul Florentiu Constantin, raspundea ca „pentru a exista o evidenta corecta a...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!