Se caută coordonatori ai tinerilor medici de familie, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Se caută coordonatori ai tinerilor medici de familie

Marti, 13 Februarie 2018

0.0 5 0

 

Se caută coordonatori ai tinerilor medici de familie

Judetul Tulcea va fi cuprins in regiunea de Sud-Est, iar coordonarea s-ar face de la Constanta. Conform unui anunt transmis de Societatea Nationala de Medicina Familiei – Grupul Tinerilor Medici de Familie, se cauta medici pasionati de medicina familiei pentru pozitiile de Coordonatori regionali ai Grupului Tinerilor Medici de Familie.

„Grupul Tinerilor Medici de Familie a fost creat in anul 2011 sub egida Societatii Nationale de Medicina Familiei ca loc de intalnire al medicilor de familie rezidenti sau specialisti in primii cinci ani dupa obtinerea specialitatii, dedicat schimbului de idei, de experienta si de informatii, proiectelor noi, cu scopul de a dezvolta si promova medicina de familie din Romania", se arata in comunicatul de presa transmis de SNMF.

Grupul este condus de un coordonator national si de 18 coordonatori regionali, cate trei pentru fiecare regiune. Coordonatorii regionali pentru medicii specialisti in primii 5 ani dupa promovarea examenului de specialitate medicina familiei se preocupa de promovarea in regiune a activitatilor Grupului, colaborarea cu Asociatiile de...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!