Scrumbia de Dunăre afumată şi Salata cu icre de ştiucă, delicatese pentru jurnalişti, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Scrumbia de Dunăre afumată şi Salata cu icre de ştiucă, delicatese pentru jurnalişti

Vineri, 23 Iunie 2017

0.0 5 0

 

Scrumbia de Dunăre afumată şi Salata cu icre de ştiucă, delicatese pentru jurnalişti

Un grup de jurnalisti din tara si din strainatate specializati pe teme de agricultura au vizitat in ultimele doua zile judetul Tulcea iar joi dimineata au participat la o prezentare de produse aflate in curs de certificare europeana cu calificativul Indicatie Geografica Protejata (IGP) sau certificare nationala tot pentru Indicatie Geografica Protejata (IGP).

Prezentarea a avut loc la sala de conferinte a Hotelului Esplanada si a fost sustinuta de Tiberiu Cazacioc, reprezen­tantul Asociatiei Ro Pescador si de Georgiana Dascalu, director de productie la Miadmar HDP Tulcea.

Scrumbia de Dunare afumata este o delicatesa pentru care un grup de produ­catori locali din Asociatia Ro Pescador au obtinut inca de anul trecut protectie nationala de la Ministerul Agriculturii pentru acest produs in acest moment scrumbia de Dunare afumata fiind in perioada de opozitie europeana.

Obtinuta prin sarare si afumare la rece, metode specifice ariei geografice de provenienta care-i confera unicitate acestui propus, scrumbia de Dunare afumata a fost prezentata jurnalistilor prezenti la sala de conferinte a Hotelului Esplanada drept un produs...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!